Mollet Art’09 – Memorial Cesc Bas

Del 16 d’octubre de 2009 al 10 de gener de 2010

La vuitena edició de MolletArt va arribar com una de les mostres d’art jove consolidada en el territori i amb voluntat de continuïtat.

Durant aquests anys, la mostra ha anat evolucionant i ampliant l’àmbit d’actuació: des de l’estricte àmbit molletà en el seu inici, passant per les comarques del Vallès, fins a ampliar-se a tot el territori català en la propera convocatòria.

Així mateix, els membres del jurat no van voler perdre l’oportunitat d’articular una vegada més l’exposició de MolletArt’09 com una declaració d’intencions a l’entorn de la necessitat que una iniciativa com aquesta contiuï donant el suport a les propostes més innovadores i que ressolin amb encert plantejaments experimentals.

Els artistes seleccionats per aquesta edició van ser: Miriam Baena, Anna Estany, Helena Pielias i Pere Vilardebó.

  • MolletArt09