Fifty-five Nightlife Shots – Daniel Fuster

Daniel Fuster, artista seleccionat de Mollet Art’11,  va presentar «Fifty-five nightlife shots»on pretenia mostrar diferents tipus de celebracions, grups i escenes violentes, tan angoixoses com agressives, que es generen en els ambients nocturns, així com escenes més harmonioses o pausades que trobem a les zones privades o zones VIP on se situa un cert model d’estereotip, i es consumeixen còctels en un entorn de glamur amb la idea de generar reflexió sobre certs aspectes sociològics que expliquen l’eufòria per la diversió nocturna, amb una càrrega sexual omnipresent en el conjunt de l’obra.

Les obres exposades pretenien reflectir com el dibuix ―lligat a la subtilesa de les seves tècniques i la fragilitat dels seus suports― ha trobat noves vies per explorar les aliances entre tradició i modernitat.

Així, la mostra analitzava els nous comportaments del dibuix tot allunyant-se de l’ús acadèmic i presentant-se com a eina de suport per a d’altres tècniques i expressions artístiques, lliure per oferir noves formes de veure i conèixer el món.

Catàleg

  • Daniel Fuster