El Museu viatja

El Museu Abelló deixa obra:

  • Per a l’exposició JOAN BORRELL I NICOLAU (1888-1951) deixem l’escultura “Retrat de la sra. Mercader, Rosa Farrés”, de Joan Borrell. L’exposició es pot visitar del 20 d’octubre de 2017 al 25 de febrer de 2018, al Museu de Montserrat.
  • Per a l’exposició JOAN PONÇ. DIÀBOLO deixem 3 obres de Joan Ponç de la nostra col·lecció: “Composició” (1947), “Projecte per a Dau al Set” (1949) i “Projecte per a Algol” (1946). L’exposició es pot visitar a La Pedrera, del 5 d’octubre de 2017 fins a l’11 de febrer.
  • Per a l’exposició POESIA BROSSA deixem 6 obres i una desena de fotografies que mostren la relació que l’unia a Joan Abelló. Aquesta exposició es pot visitar al Museu d’Art Contemporani de Barcelona (MACBA) del 20 de setembre de 2017 al 25 de febrer de 2018.
  • Per a l’exposició MUXART, color i composició deixem l’obra “Bodegó”.
    Aquesta exposició es podrà veure al Museu de Mataró a partir del 3 de juliol de 2014 i restarà a la permanent de l’Espai Muxart de Martorell.


El Museu Abelló itinera exposicions:

  • Actualment no tenim cap exposició itinerant.
  • Bodegó, Muxart
  • Foto abelló i brossa
  • escultura