General

S’inaugura a Manresa l’exposició “De París a Nova York”


01/08/2018
gelonch2_retall

Es tracta d’una exposició coorganitzada pel Museu Abelló i que s’exposarà a Mollet del 19 de desembre al 19 de maig de 2019.

Aquesta mostra està organitzada per l’Oficina de Patrimoni Cultural de la Diputació de Barcelona, la Col·lecció Gelonch Viladegut, el Museu Comarcal de Manresa i el  Museu Abelló de Mollet del Vallès.

Els segles XIX i XX han sigut protagonistes de grans evolucions en el món de l’art i en el mercat de l’art. L’exposició “De París a Nova York” vol mostrar, mitjançant gravats i obra gràfica dels grans artistes del moment, l’evolució que acabem de descriure: l’eclosió i evolució de l’art i els canvis de capitalitat del món i del mercat de l’art.

El Museu Abelló acollirà aquesta exposició a partir del 19 de desembre.