Artistes dona a la col·lecció de retrats d’Abelló

Tot coincidint amb la commemoració dels 10 anys de la mort de Joan Abelló, hem fet una mirada a la col·lecció de retrats del pintor, la col·lecció més singular de tots els fons de la Fundació, amb més de 250 retrats que diferents artistes van fer al pintor molletà al llarg de la seva vida.

Aquesta curiosa col·lecció ens permet conèixer el pintor i col·leccionista en les diferents etapes de la seva vida, a través dels diferents estils artístics de la segona meitat del segle XX, les diferents disciplines artístiques i l’obra d’un gran nombre d’artistes d’aquesta època. Entre els més de 200 artistes que hi són representats, només 5 son dones. Avui, 8 de Març, les destaquem i compartim:
• Fina Brunés
• Maria Jesús de Sola i Yuste
• Kitty Pagès
• Tina Nin
• Judith Vizcarra (fotografia)

Kitty Pagès, Abelló

Kitty Pagès, Abelló

Sola de Yuste, Abelló

Sola de Yuste

Tina Nin, Abelló

Tina Nin, Abelló

Fina Brunés, Abelló

Fina Brunés, Abelló

  • Kitty Pagès, retrat Abelló
  • Retrat Abelló, sola de yuste
  • tina nin
  • fina brunes