L’Aparador, Capítol 3: Apologia de la mala herba

Del 24 d’octubre 2019 al 26 de gener 2020

Capítol 3 del cicle de L’Aparador Ficcions Urbanes, a cura de Mixité.

Apologia de la mala herba, a càrrec d’Els nòmades

Les males herbes deixarien de ser males herbes si deixéssim de considerar el territori i el paisatge com un espai artificial i de consum humà?

Proposem una nova mirada del territori vallesà, cartografiant la magnífica entropia d’aquells espais on la vegetació torna a créixer i s’escampa de manera lliure i espontània per solars, descampats i cunetes, i en els límits entre ecosistemes. Us convidem a descobrir vida on habitualment només veiem caos. A considerar aquests terrenys erms i de transició com a espais de reinvenció i diàleg, on la mala herba, amb la seva potència regeneradora, conrea la nostra capacitat d’imaginar i de reconfigurar l’entorn.