Mollet Art 2020, allarguem termini fins 15 d’octubre

ATENCIÓ: Per tal d’afavorir al màxim la participació, hem allargat fins el 15 d’octubre de 2020 el termini de presentació. Aquesta decisió està motivada per la situació d’excepcionalitat que estem vivint els darrers mesos amb la crisi del Covid-19, que ha afectat tots els sectors de la societat, i també al sector cultural i artístic.

Aquesta decisió també afecta les dates de l’exposició dels projectes guanyadors i del taller previst en la modalitat de Formació, que queden posposades per a més endavant (properament concretarem les dates).

El certamen Mollet Art 2020. Memorial Cesc Bas té com a objectiu donar suport a l’obra de joves creadors. Compta amb les modalitats de Mollet Art al Museu, Mollet Art a la Ciutat i Mollet Art Formació.

. S’ADREÇA: joves creadors i col·lectius artístics, nascuts després de l’1 de gener de 1985.
. TERMINI: fins els 15 d’octubre de 2020.
. BASES

Les modalitats són:

Mollet Art al Museu

Per a projectes o obres de temàtica i format lliure, pensats per ser exposats en una sala d’art. Només s’admetrà una obra per participant. D’entre els projectes/obres més interessants, el jurat seleccionarà les que formaran part de l’exposició Mollet Art’20. Dotació econòmica de 350 euros per proposta (un màxim de 3 projectes).

Mollet Art a la Ciutat

Projectes (art comunitari, intervenció a l’espai públic…) amb una estreta vinculació amb el teixit social de la ciutat i el territori. De temàtica i format lliure, pensat per ser realitzat mentre duri l’exposició de Mollet Art. El mateix artista ha de proposar l’espai expositiu per a la seva obra. El jurat seleccionarà el projecte/obra guanyador que tindrà una dotació econòmica de 700 euros.

Mollet Art Formació

Un any més, el Museu Abelló aposta per apropar noves formes d’art entre el jovent amb la modalitat de Mollet Art Formació. Enguany es proposa un taller de fotografia artística amb dispositius mòbils, a càrrec de Fernando Prats. S’hi poden inscriure totes les persones interessades majors de 16 anys. Properament anunciarem la data del taller, que no serà fins a la tardor.

MOLLET ART_bases_

 

  • MOLLET ART MEMORIAL CESC BAS_port