Mollet Art’16 – Memorial Cesc Bas


25/04/2016

Del 3 juny al 13 de novembre de 2016 /

L’exposició va mostrar l’obra d’Estela Ortiz, Ferran Cardona i Sergi Selvas, els tres artistes que van ser seleccionats pel jurat de l’edició del certamen MolletArt 2016. Memorial Cesc Bas.

En aquesta edició, MolletArt es va obrir a la ciutat, ampliant fins a 3 les modalitats de participació i també els espais expositius més enllà del Museu. Així, MolletArt al Museu Abelló es va adreçar a artistes nascuts a partir de 1981; MolletArt a La Marineta, es va adreçar a artistes nascuts a partir de 1991; i MolletArt a la ciutat, a artistes amb projectes (art comunitari, intervenció a l’espai públic…) amb una estreta vinculació amb el teixit social i el territori de Mollet.

Acta Jurat MolletArt’16

Nota de premsa

  • imatge
  • molletart