Biblioteca inèdita de Graciela Parramón


27/06/2016

Del 30 de juny al 2 d’octubre de 2016 /

Biblioteca inèdita de Graciela Parramón

Llicenciada en Belles Arts (Universitat de Barcelona). estudis de psicologia (Universitat Autònoma de Barcelona), il·lustració

(Escola Professional per a la Dona), gravat (Escola industrial de Barcelona i Patronat Municipal de Cultura de Mataró) i llibre d’artista i enquadernació (Escola Massana). finalista en Premi Nacional de Pintura Juan Ramon Massoliver. menció de honor a Premi Centelles. Exposicions individuals o col·lectives a Montcada Reixach, Palau de Plegamans, Mollet del Vallès, Parets del Vallès, Centelles, Montélimar, Buenos Aires i Barcelona.

Amb aquesta exposició, Graciela Parramón ens va presentar una selecció dels seus darrers treballs de llibres d’artista.

  • IMG-20160617-WA0002