Cicles de L'Aparador

Cicle Experimentem amb l’Art


20/12/2016
IMG-20170329-WA0002

d’enamorar-se així, d’equivocar-se així, d’exposar-se així.

A cura d‘Experimentem amb l’Art amb Dolors Juarez, Judit Onsès i Isaac Sanjuan

El cicle expositiu que proposem per a l’Aparador del Museu Abelló de Mollet parteix de la idea de posar al centre l’educació. És a dir, ens preguntem com considerar i abordar l’educació en un programa comissarial, no com a pràctica subordinada sinó com a eix vertebrador.
Així, entenem l’Aparador com un espai amb velocitats i moviments, que s’expandeix i s’arronsa segons les necessitats del moment, que s’actualitza amb el ritme dels diferents processos que s’hi engeguen, que es connecta i es desconnecta de les diverses propostes expositives, que dialoga amb altres indrets de la ciutat i del museu, amb les persones que hi passen, amb les persones que hi intervenen, amb les persones que hi actuen des de la distància.

Informació

 • Línia de fuga 1 a càrrec d’Espai en Blanc
  Els nostres pressentiments són veritat
  Del 4 de febrer al 28 de maig de 2017
 • Línia de fuga 2 a càrrec de Jordi Ferreiro
  Traspàs
  De juliol fins al 26 de novembre de 2017
 • Línia de fuga 3  a càrrec de Raquel Friera
  Què passaria si la gran odalisca pintés la dona d’Ingres?
  De desembre de 2017 a març de 2018
 • Línia de fuga 4 a càrrec de Mixité (Sergi Selvas i Marta Carrasco)
  De molls i terra
  De març a juny de 2018