El Museu Abelló rep un any més el segell de distinció turística Biosphere

El Consell Comarcal ha lliurat un any més el distintiu que reconeix les empreses i establiments que dissenyen productes i serveis de turisme no agressiu i que, a llarg termini, garanteixin l’equilibri entre les dimensions econòmica, sociocultural i mediambiental. El Museu Abelló l’ostenta des de l’any 2018.

Arran de la pandèmia, la tradicional trobada de Turisme Vallès per lliurar els segells a tots els establiments i negocis compromesos, ha hagut de ser virtual. Tot i això, el pallasso Tortell Poltrona, com a ambaixador comarcal, ha estat l’encarregat de lliurar personalment el distintiu en una visita que va fer al març al Museu Abelló.

El Compromís Biosphere és un compromís que voluntàriament adquireixen els establiments, les empreses o entitats del sector turístic per treballar la sostenibilitat turística de la destinació. Per tant, es tracta d’un sistema internacional de turisme sostenible. El Consell Comarcal del Vallès Oriental és l’ens gestor per la implantació d’aquest compromís a la comarca.

  • tortell Museu