Visca la República! 14 d’abril de 1931. 90 anys

Del 4 de novembre de 2021 al 9 de gener de 2022

Memòria en Xarxa és una activitat de la Xarxa de Museus Locals de la Diputació de Barcelona, una exposició dispersa en el territori articulada a l’entorn d’un fet històric que assenyala els museus com a dipositaris de la seva memòria material i com a transmissors d’un llegat cultural comú.

Visca la República! proposa una exposició dispersa en 25 museus de la demarcació de Barcelona, a partir d’una selecció d’objectes provinents de les seves col·leccions relacionats amb diferents episodis del període que s’inicia el 14 d’abril de 1931 amb la proclamació de la Segona República.

Lloc: vestíbul del Museu Abelló.
Entrada lliure.
Consulta els horaris del Museu AQUÍ

  • SARBALLADA DE SARDANES DAVANT LA MARINETTE  30'S