Exposicions anteriors Racó de l'Artista

La ciutat de les formigues, de Xus de la Cruz


21/01/2022
LA-CIUTAT-DE-LES-FORMIGUES

Del 21 de gener al 16 d’abril 2022/

Aquest recull de fotografies acompanyades de petits poemes, majoritàriament “haikus”, vol ser un petit homenatge al paisatge de Gallecs, un entranyable espai agrari al bell mig del Vallès i a tocar de Mollet.

El pas de les estacions, el mosaic de terres i conreus, els plàtans d’ombra dels torrents, les espigues verdes i daurades, el cel, els ocells…Totes aquestes visions inspiren aquest treball.

També ho fan les formigues i la seva feina abnegada d’equip i de comunitat, una activitat que fascinava sortida rere sortida a una nena aficionada a l’observació d’aquests insectes a Gallecs. Aquesta nena va aconseguir cridar l’atenció de l’autora d’aquestes fotografies i donà lloc al títol d’aquest treball fotogràfic.

Amb aquest mateix esperit de col·laboració, companyes i companys de l’Ajuntament de Mollet han aportat el seu gra de sorra literari a “La ciutat de les formigues”, cadascú oferint una mirada personal i lliure sobre una de les imatges.