Exposicions anteriors

Abelló, un paisatge imaginari


18/09/2023
Copia de INSTAGRAM – 2023-09-18T135911.291

Del  16 de setembre de 2023 al 7 de gener 2024 – 

“Abelló, un paisatge imaginari” commemora el centenari de Joan Abelló a través de la mirada contemporània del duet d’artistes digitals Varvara & Mar. Després de la seva residència al museu i al centre de Documentació del Museu Abelló l’estiu del 2022, els artistes han connectat amb l’obra i vida d’Abelló, cosa que es reflecteix en les obres de la mostra. A més, Mar Canet, nascut a Mollet del Vallès, recorda la influència d’Abelló a la seva ciutat natal.

Com a primers usuaris d’eines creatives d’IA, Varvara & Mar són coneguts per incorporar tecnologia en la seva pràctica artística i per com contemplen els temes socials i ambientals des del punt de vista de l’era de la màquina. Sondegen com la tecnologia ha alterat els nostres punts de vista, ens ha transformat i ha afectat l’entorn que habitem.

Entrada lliure.

Més informació

Més informació 
Tel. 93 544 50 99
museuabello@molletvalles.cat