Cicle Isabel Lázaro


30/09/2014

Fotografia emergent. Fonts i derivacions.

La fotografia ha anat guanyant pes en el panorama artístic actual per motius molt diversos. L’abaratiment dels mitjans de reproducció i captació de la imatge ha fet que proliferin els autors que poden experimentar i traslladar els seus llenguatges al mitjà fotogràfic, així com desenvolupar-ne de nous a partir de tècniques pròpies d’altres arts. La fotografia també facilita la transversalitat de formats que enriqueixen la creativitat dels artistes més emergents.

Amb Fotografia. Fonts i derivacions proposem un recorregut amb sis estades a propostes fotogràfiques que lliguen directament amb un mitjà artístic independent de la imatge fotogràfica però que cedeix el protagonisme a la instantània com a suport propi. Proposem una reflexió sobre el desenvolupament de la fotografia en l’actualitat i el seu vessant més permeable en altres formats.

Les temàtiques i acabats són tan variats com els artistes que proposem,ja que estan units per una intenció determinada de fer pensar l’espectador més enllà de la pròpia imatge, més enllà del resultat final, amb una doble intenció: reflexionar sobre el seu contingut, que cada mirada fa pròpia, així com sobre la manera amb què ha estat treballada i els factors que han activat l’autor en el procés creatiu.

Blog

INTERVENCIONS:

1a INTERVENCIÓ
Procomú
, a càrrec Gerard Calderón
Del 9 d’octubre de 2014 al 28 de gener de 2015

+ informació

2a INTERVENCIÓ
Desktop Portrait
, a càrrec Roc Herms
Del 5 de febrer  al juny de 2015

+ informació

3a INTERVENCIÓ
Clímax, a càrrec de Juan Cobo
De juliol a novembre de 2015

+ informació

4a. INTERVENCIÓ
Històries de la des-memòria, a càrrec de Marcos Clavero Llorente
Del 18 de desembre de 2015 al 28 de març de 2016

+ informació

5a. INTERVENCIÓ
Construcció de la meva memòria, a càrrec de Rocío Verdejo
Del 23 d’abril al 3 de juliol de 2016

+ informació

6a. INTERVENCIÓ
Kosmos, a càrrec de Marta Bisbal
Del 7 de juliol al 13 de novembre de 2016

+ informació

  • untitled
  • 7.El espejismo
  • marta bisbal
  • Rocío Verdejo