Intimitats. La roba interior dels segles XIX a XXI


21/09/2017

Del 21 de setembre al 10 de desembre de 2017 /

Un viatge a través de més de dos segles d’història de la mà de la roba interior, que ha viscut una autèntica revolució en un context de canvis profunds en els costums, l’economia, la tecnologia, la moral o l’estètica.

Més d’un centenar de peces femenines i masculines que ens descobriran l’evolució de peces encara habituals (calces, calçotets, mitges, combinacions…), però també d’altres que han caigut en desús però van tenir un paper fonamental en el vestuari dels nostres avis (lligacames masculines, cinturó sanitari o draps higiènics). “Intimitats” també incorpora embolcalls i elements gràfics relacionats amb la roba interior, així com un ampli recull d’imatges que es podran veure en format digital a través de diverses pantalles.

Es tracta d’una exposició itinerant organitzada per l’Oficina de Patrimoni Cultural de l’Àrea de Presidència de la Diputació de Barcelona i el Museu de Badalona. Les peces provénen del fons del Museu de Badalona, del Museu Tomàs Balvey de Cardedeu i de col·leccions particulars.

Díptic de l’exposició

Dossier de premsa

Activitats:

Activitat familiar22 d’octubre a les 12 h.
Informació

Visites comentades: diumenge 5 de novembre i dissabte 2 de desembre a les 11.30 h.

  • Cartell_xarxes