Museu Abelló

Museu Abelló

El Museu Joan Abelló mostra, de forma permanent, una destacada selecció de pintures i escultures d’estils i èpoques molt diferents, principalment dels moviments artístics més importants del segle XIX i XX, així com una sala dedicada a l’obra de Joan Abelló.

1. Educació infantil i  primària

Títol: La màgia dels colors
Descripció: Treballarem conceptes bàsics com les formes, els colors, el volum i la silueta a través de la col·lecció Abelló. El contingut s’adapta als diferents nivells.
Taller: Experimentarem amb el color i farem una “pintura màgica” amb la cera d’una espelma.

2. Secundària i Batxillerat

Títol: Un passeig per les avantguardes
Descripció: Visita dinamitzada per conèixer les diferents avantguardes del segle XX i identificar-les en les obres de la col•lecció Abelló.
Taller: Realització d’un assemblage.

Títol: Modernismes
Descripció: Visita didàctica  a través dels objectes de la col·lecció per conèixer les principals característiques del modernisme català.
Taller: Disseny i creació de rajoles hidràuliques amb foam.

3. Per a tots el nivells

Exposicions temporals
Durant tot l’any, el Museu porta a terme un programa d’exposicions temporals, acompanyades d’un projecte educatiu. Consulteu el nostre web.

Títol: Art mural a traves del temps*
Descripció: Activitat de tot un dia que inclou visita i taller al Menhir i visita i taller al Museu Abelló. La visita s’adapta als diferents nivells escolars.
Taller: Realització de dos murals: un mural rupestre amb pigments naturals i un mural contemporani utilitzant tècniques pròpies de les avantguardes .

PREUS:
Visita: 35,00 € grup classe.
Visita i taller: 3,00 € per nen
*Activitat doble: 6 € per persona

PDF Serveis educatius curs 2022-23

Veure més informació sobre activitats relacionades a Itineraris i Packs d’un dia.