Estigues al dia de les nostres activitats


11/10/2017

Si vols estar informat de totes les exposicions, activitats i notícies relacionades amb el Museu Abelló i la Casa del Pintor, subscriu-te al nostre butlletí. Un cop al mes, rebràs al teu correu electrònic tota la informació. Així de fàcil!

Fer la subscripció al butlletí és molt ràpid i senzill, ja que només has d’escriure la teva adreça de correu, fer un click i esperar que t’arribi el proper butlletí amb la informació de tot el que fem al llarg del mes. Subscripció

El Museu Abelló compta amb diferents canals de comunicació per fer arribar als usuaris, visitants i amants de l’art i la cultura en general, tot el ventall d’exposicions, mostres, activitats, tallers, espectacles… que organitzem o acollim al llarg de l’any. Comptem amb una pàgina web (www.museuabello.cat), un compte de twitter (@museuabello), una pàgina de Facebook (@museu.abello) i un perfil a Instagram (@museuabello).

Escull el teu canal i comença a gaudir de l’univers Abelló!

  • butlleti_xarxes