L’Aparador. Capítol 1: “L’origen. Besòs: a noble ecosystem”


20/03/2019

Nou cicle a L’Aparador

Cicle Ficcions Urbanes, a cura de Mixité.

Capítol 1: L’origen. Besòs: a noble ecosystem, a càrrec del Col·lectiu DUAE.

Des de fa dos anys, DUAE Collective (Silvia Campidelli i Luna Coppola) explora i estudia el riu Besòs en relació amb la ciutat de Barcelona; una investigació artística sobre el seu ecosistema social, urbà i natural que ha generat un gran arxiu sobre el riu, la seva història, biologia i existència a l’entorn de la ciutat. La investigació se centra en les realitats culturals, biopolítiques, químiques i biològiques de l’entorn aquàtic del riu Besòs, que serveix com a punt de partida per investigar i abordar qüestions filosòfiques sobre la intersecció entre l’art, la tecnologia i la ciència.

Més informació

Resum cicle

 

  • Capítol 1_web