Aquest estiu, Refresc’Art al Museu!

Amb el títol Refresc’Art a Mollet, l’Ajuntament presenta una programació cultural de juliol a setembre per gaudir de l’estiu amb seguretat. El programa ofereix activitats familiars i activitats adreçades al públic general que es faran a l’aire lliure, als carrers de la ciutat o a la terrassa del Museu Abelló (Refresc’Art al Museu).

Amb Refresc’Art al Museu tornen les activitats al Museu: visites comentades, activitats familiars, concerts i espectacles a la terrassa, d’una manera totalment segura i donant prioritat als artistes, companyies i col·lectius locals.

Tota la programació és gratuïta, però per tal de garantir la seguretat, les activitats tenen un aforament limitat i, per tant, cal inscriure-s’hi prèviament (tel. 93 544 50 99 / museuabello@molletvalles.cat). Per als espectacles i concerts a la terrassa, caldrà adquirir una invitació prèvia (màx 2 per persona), a partir d’una setmana abans de l’espectacle, a la recepció del Museu Abelló.

Descarrega el programa REFRESC’ART AL MUSEU

Consulta l’agenda

  • Refresc'Art Instagram