Irena Visa és l’artista seleccionada pel jurat de Mollet Art


21/02/2021

Irena Visa (Banyoles, 1985) ha estat l’artista seleccionada pel jurat de Mollet Art 2021 per fer una exposició individual al Museu Abelló en la propera edició d’aquest certamen per a joves creadors.

Visa presenta a l’exposició col·lectiva Mollet Art 2021 el projecte ‘Fer veure. La potencialitat del terreny sense explorar’, un treball on l’artista es planteja una visita per la superfície del jaciment d’Empúries que encara no ha estat excavada i que suposa el 80% del jaciment. Què hi trobarem a sota? és important o significatiu? Tal com resa un cartell a l’exposició, ara per ara, aquest terreny és un camp. Visa ha creat una audioguia per visitar tot aquest terreny i descobrir la seva potencialitat, a més de selccionar diferents elements per explicar el projecte a la sala del Museu.

Podeu visitar l’exposició Mollet Art 2021 fins el 25 d’abril de 2021.

 

  • irena
  • irena