El Museu Abelló participa en un programa per a difondre el patrimoni cultural a través d’imatges en 3D


21/07/2021

El Museu Abelló de Mollet participa en el programa de digitalització ‘Giravolt’ de la Generalitat per a difondre el patrimoni cultural a través de les imatges en 3D. D’aquesta manera el quadre ‘Homenatge al paisatge del Vallès’ que va pintar Abelló es podrà observar tots els detalls des de diferents perspectives i fer-ho des de casa.

En total s’ha pres imatges de quatre obres: dos quadres i dues escultures. Les obres han estat fotografies des de diferents angles per després poder visualitzar-la a internet en format 3D, és a dir, poder veure l’obra des d’una perspectiva de 360 graus. L’objectiu d’aquest projecte és difondre el patrimoni cultural tant dels museus com edificis i arribar a través de les noves tecnologies a nous públics, sobretot a gent jove. A més també es podrà veure a la web del museu. Al setembre es vol tornar a fer amb altres obres de l’Abelló.

 

 

  • 20210716_092015