Records d’Àfrica. Abelló a Costa d’Ivori


04/07/2023

Del 13 de juliol de 2023 al 7 de gener 2024-  

El febrer de 1987, Joan Abelló i l’antropòleg Albert Costa inicien un viatge per conèixer l’interior de Costa d’Ivori. Abelló dibuixa pràcticament cada dia i quan torna  al seu estudi de Mollet hi pinta els olis a partir de les fotografies que ha fet el seu company d’aventures.

Al mateix any, Abelló ven tota la col·lecció de dibuixos i olis a Curt Engelhorn  i passen a ser propietat dels laboratoris Borinquen. L’exposició al Museu Abelló del  2019, Un món sense mapes. Els viatges de Joan Abelló,  va permetre localitzar de nou aquests dibuixos,  avui la majoria propietat de Roche que els ha cedit per a aquesta exposició.

Entrada lliure.

Més informació i activitats.

Més informació i reserves:
Tel. 93 544 50 99
educamabello@molletvalles.cat

  • Abello_portada_