Fer. L’humor amable

PRORROGADA

Del 18 de gener fins el 4 d’octubre de 2020 /

Josep Antoni Fernández i Fernández, (Mansilla de las Mulas, Lleó, 1949), conegut pel seu pseudònim Fer, és un dels més importants dibuixants d’humor de la premsa catalana. Publica els seus ninots al diari El Punt Avui des de 1987 i ha estat director de revistes satíriques com El Papus o El Jueves. Impulsor del Premi Internacional d’Humor Gat Perich, ha rebut fa poc la Creu de Sant Jordi per la seva trajectòria vital i artística. L’exposició ha estat comissariada per KAP (Jaume Capdevila).

Amb aquesta exposició, Fer torna a casa, ja que el Museu Abelló és l’antiga caserna de la Guàrdia Civil on ell va viure la seva infantesa.

Dossier de l’exposició

 

VIDEO-VISITA GUIADA A L’EXPOSICIÓ

Començar la video-visita (Youtube)

 

VIDEO PRESENTACIÓ DEL COMISSARI KAP

  • Fer. L'humor amable