Joana Capella i Oriol Ocaña


25/05/2015

Del 28 de maig al 6 de setembre /

Dins l’espai  expositiu destinat als artistes locals anomenat El Racó de l’artista es  present a Joana Capella i Oriol Ocaña amb Acció de fe

Els discursos ideològics sobre la tecnologia demanden que creguem cegament en les seves projeccions d’un futur millor.

El seu és doncs un acte de fe en diversos sentits. L’acte d’intentar glaçar aigua a un motlle sense coneixements del medi, meteorològics, o de les qualitats de l’aigua a més d’algunes intuïcions i coneixements superficials, l’esperança en arribar als seus propòsits era l’única certesa. Alhora pel seu acte de fe han  fabricat un motlle de plàstic a l’Ateneu de Fabricació de Les Corts, un dels laboratoris de fabricació digital impulsats per l’Ajuntament de Barcelona. En el procés han utilitzat metodologies i maquinàries que els eren desconegudes. Totes aquestes accions resulten ser plenes de contingències i el seu èxit està sotmès a circumstàncies que no poden controlar.

  • accióde fe