L’art modern a la col·lecció Abelló, segles XIX-XX


25/07/2017

Els fons reunits pel pintor Joan Abelló al llarg de tota la seva vida són de tal magnitud i varietat que a través d’ells es pot donar una visió cronològica prou àmplia de l’evolució de l’art des de finals del segle XIX fins a l’època de maduresa del mateix Abelló. Pretén que el visitant s’endugui una idea molt aproximada del que van ser les diferents tendències que s’han anat succeint dins l’art occidental, vistes lògicament sobretot des de l’art català -que serveix de fil conductor- però intercalant-hi també exemples d’escoles forasteres.

Petites càpsules de la col·lecció
Passeja per l’exposició permanent a través de 9 vídeo-càpsules d’1 minut cadascuna.

  • Joaquim Mir
  • manolo i gitana nonell
  • mico i picarol
  • Carles Pellicer