El Museu presenta una obra de Carles Pellicer


24/01/2018

Recentment el Museu ha renovat la sala dedicada als “Vells mestres” de l’exposició permanent L’art modern a la col·lecció Abelló (s. XIX i XX). Aquesta renovació s’ha dut a terme arran de la incorporació d’una nova obra de Carles Pellicer, que ha estat cedida en dipòsit pel Museu Nacional d’Art de Catalunya (MNAC).

El pintor Carles Pellicer (Barcelona 1865-1959), desconegut per al gran públic, és considerat un dels mestres de Joan Abelló. Arrel de l’exposició produïda pel Museu Abelló l’any 2016 sobre l’obra de Pellicer (Entre salons. Vestigis del modernisme. Granados & Pellicer), el Museu Nacional d’Art de Catalunya ha cedit en dipòsit a la Fundació Abelló un retrat de la mare del pintor, datat de l’any 1890.

Veure vídeo de Vallès Visió

  • Retrat de Matilde Rouvière, Carles Pellicer