Multiplà Gegant Goofy


20/09/2018

Del 28 de setembre al 9 de desembre de 2018 /

Multiplà Gegant Goofy. Derives visuals al voltant de Rodalies Renfe

Resultats del taller impartit per Francesc Ruiz en el marc de Mollet Art’18. Amb la participació d’Ithan Gibla, Paula Grenouille,  Nataliya Prokopenko, Andrés P. Roca i la col·laboració de Josep M. Blanch.

Aquesta petita exposició recull més de 80 dibuixos elaborats de manera col·lectiva pels participants del taller, que es platejava com un espai experimental on treballar en la concepció d’un còmic que tingués com a temàtica la xarxa de transport ferroviari de Rodalies.

Combois que es transformen en monstres i s’obren en canal mostrant el seu interior, finestres plenes de grafits que mostren paisatges en moviment, pantalles de telèfons mòbils que es transformen en vagons…Trajectes al·lucinants i viatges interdimensionals.

Amb la col·laboració especial de l’arquitecte tècnic molletà Josep M. Blanch, que mostrarà una part de la seva col·lecció de bitllets de tren, sobre els quals ell mateix hi ha dibuixat els rostres d’alguns dels viatgers que compartien vagó amb ell.

Inauguració: divendres 28 de setembre, 19.30 h

  • goofy_butlletí