PassMuseum, art i gastronomia al Vallès Oriental


04/12/2018

Els museus del Vallès Oriental presenten PassMuseum, un passaport per gaudir de cinc experiències d’art i gastronomia per només 25 euros.

El PassMuseum és una proposta conjunta d’experiències per descobrir el patrimoni cultural que atresora el Vallès Oriental. Combina visites guiades al Museu Abelló i la Casa del Pintor, al Museu Thermalia de Caldes de Montbui, al Museu de Granollers, al Museu Arxiu Tomàs Balvey de Cardedeu i al Museu de Montmeló; amb degustacions gastronòmiques i activitats de descoberta de l’entorn. L’objectiu del PassMuseum és apropar als visitants tota la riquesa cultural i patrimonial del territori.

El PassMuseum s’obtindrà en reservar la primera de les visites a qualsevol dels cinc museus participants i donarà dret al seu titular a aconseguir un regal si completa les cinc experiències. A més, el PassMuseum és un àlbum amb el qual es podrà col·leccionar les obres d’art més destacades de cada museu.

Al Museu Abelló us oferim una visita a l’exposició permanent “L’art modern a la col·lecció Abelló, segles XIX i XX” amb l’audioguia, una visita guiada a la Casa del Pintor, un àpat en un restaurant del municipi i la possibilitat d’escollir entre una visita al Menhir de Mollet o un taller de pintura de vidre.

Informeu-vos dels dies en què podeu reservar l’experiència (a partir del gener de 2019):
Tel. 93 544 50 99 / museuabello@molletvalles.cat

  • banner_caldes_385_332