Exposicions anteriors Racó de l'Artista

Conte/Objecte, de Susana Malagón


25/06/2019
Tacones cercanos

Del 4 de juliol al 29 de setembre de 2019 /

Aquest projecte artístic pretén donar un nou significat als objectes a partir d’una narració literària. D’aquesta forma, objectes tals com una sabata, una maleta petita, un tren de joguina o un recipient de cristall, deixen el seu significat utilitari per a convertir-se en representacions artístiques que serveixen de pont entre el públic i el relat escrit.

En aquest cas, parlem de la vida que produeix la ficció literària i de com aquesta vida canvia el significat de l’objecte elegit. Finalment, Conte/Objecte és l’aliança entre l’ofici literari de l’escriptor i l’enginy conceptual de l’artista, una aliança que consolida la força transformadora de l’art.

Obres: Susana Malagón
Relats: Enrique Carro

 

Relats

Díptic de l’exposició