Convidem les persones de residències pel Dia dels Museus

La celebració del Dia Internacional dels Museus d’enguany, ha tingut com a protagonistes les residències, un dels col·lectius que més han patit a conseqüència de la pandèmia.

En els darrers dies, el Museu Abelló ha acollit diferents visites de grups de residències de gent gran i persones amb discapacitat de la ciutat. Aquesta iniciativa forma part del Dia Internacional dels Museus 2021 i vol apropar els museus i espais culturals a les persones de residències, en reconeixement i homenatge a la duresa amb què han hagut d’afrontar els moments més durs de la pandèmia i el confinament.

Els diferents grups que han visitat el Museu Abelló han pogut gaudir d’una visita guiada a l’exposició permanent del Museu i un taller de dibuix amb pastels.

  • residencia 2