General

Entrega dels nous “Carnets Familiars d’Investigadors del Museu Abelló”


02/12/2022
1669902398095

Aquest matí hem fet entrega dels nous Carnets Familiars d’Investigadors del Museu Abelló a un grup representants dels alumnes de l’Escola Anselm Clavé de Mollet, acompanyats del professor  Miquel Rico, de mans de  la regidora de cultura Mercè Perez i de la directora del Museu,  Pepa Ventura

Amb el carnet, els alumnes acompanyats de les seves  famílies, gaudiran d’entrada gratuïta a les exposicions temporals i permanents del Museu, així com de la visita guiada a la Casa del Pintor, fins el 31 de desembre del 2023.

Aquesta iniciativa, en el marc de les commemoracions de l’Any Abelló,  pretén obrir al museu a la ciutadania i facilitar l’accés a les famílies de Mollet. Poden disposar-ne tots els infants de les escoles de Mollet que participin en  alguna de les  propostes del projecte educatiu de l’Any Abelló que des del Museu hem ideat per tal d’apropar la figura i la col·lecció de Joan Abelló a tots els nens i nens de la ciutat.