Notícies

Mollet Art ’24


10/01/2024
Flyer A5

Amb la voluntat de donar suport a l’art més emergent, organitzem de nou una convocatòria de Mollet Art. Enguany el certamen té dues modalitats, Mollet Art Museu i Mollet Art Formació.

L’objectiu d’aquesta mostra és oferir a tots els artistes residents o nascuts a Catalunya la possibilitat de participar en les dues modalitats. D’aquesta forma, tot artista creador que, avalat per un jurat especialitzat, és triat per l’ocasió, tindrà al seu abast la possibilitat de poder participar en una exhibició col·lectiva i/o taller de formació. A més entre els seleccionats el jurat convida a un dels artistes per fer una exposició individual, coincidint en la pròxima edició de Mollet Art.

Per aquest motiu i, coincidint amb l’edició d’enguany, se celebrarà també l’exposició individual de l’artista seleccionada del Mollet Art 2021, Irena Visa. Ella serà també la responsable d’impartir Mollet Art Formació, els treballs resultants d’aquest taller es podran veure al Racó de l’artista.

La biennal Mollet Art neix l’any 1993, com a part del programa d’actes del Mil·lenari de la ciutat, amb l’objectiu de donar a conèixer l’estat de la creació plàstica dels artistes molletans o estretament vinculats a Mollet del Vallès. A poc a poc, ha anat introduint canvis en les seves convocatòries, per les aportacions fetes pels membres del jurat.

Últim dia per presentar les sol·licituds: 11 de febrer de 2024.

Consulta aquí les bases de la convocatòria.

Mollet del Vallès, gener 2024