Aconsegueix les banderoles de l’Any Abelló a benefici de Cáritas.


13/02/2024

El Museu Abelló reparteix les banderoles de l’Any Abelló a benefici de Cáritas

La ciutadania interessada en adquirir les banderoles que s’han penjat per la ciutat de Mollet durant l’Any Abelló poden demanar-les al Museu Abelló. A canvi, hauran de fer una aportació que anirà íntegrament destinada a Cáritas de Mollet del Vallès.

Durant la commemoració de l’Any Abelló, es van desplegar una sèrie de banderoles per la ciutat de Mollet amb imatges d’algunes de les obres més populars de Joan Abelló i la seva col·lecció. Qui estigui interessat en tenir-les com a record, ha d’anar a la recepció del Museu Abelló i escollir la que més li agradi, fins a esgotar existències. Només haurà de fer una aportació que es destinarà íntegrament a Càritas de Mollet del Vallès.

El polifacètic pintor i col·leccionista d’art molletà, Joan Abelló i Prat, hauria complert cent anys el 26 de desembre de 2022. Coincidint amb aquesta efemèride, l’Ajuntament de Mollet del Vallès, mitjançant la Fundació Municipal Joan Abelló, ha celebrat un seguit d’actes i exposicions durant tot l’any 2023 per commemorar el centenari i reivindicar la figura de l’artista.

Mollet del Vallès, 23 de febrer de 2024  

  • Còpia de banderoles façana (80 × 90 cm)