Notícies

Tres Sorolles de la col·lecció Abelló al Centre d’Art Amatller de Barcelona


13/02/2024
1681

El Centre d’Art Amatller de Barcelona presenta una nova exposició immersiva amb motiu del centenari de la mort del pintor valencià Joaquim Sorolla.

A la mostra “Sorolla, una nova dimensió” es combinen elements immersius amb una selecció d’obres originals i es basa en una museografia didàctica i interactiva amb projeccions de 360°, realitat virtual, instal·lacions digitals, escenografies i altres recursos tecnològics.

També incorpora una selecció de quadres de diverses temàtiques, representativa de les diferents etapes creatives de l’artista, entre els quals tres  obres procedents de la col·lecció Abelló, així com del Museu de Montserrat i quatre col·leccionistes privats.

A partir del 8 de febrer al Centre d’Art Amatller de Barcelona