General

Cicle Marta Pol


23/03/2003
Aparador- Cicle Marta Pol

Emissions des de l’Aparador ha volgut provocar una nova relació entre artista-obra-espectador a partir de l’emissió d’un conjunt de missatges des de L’Aparador del Museu a l’exterior, i viceversa.

Així, i amb l’objectiu de filtrar-se en la vida dels molletans, els artistes han utilitzat tots els recursos disponibles per donar a conèixer les seves propostes, ja sigui a partir de la publicitat (fullets, pancartes, banderoles), els mitjans de comunicació (diaris, revistes televisió, ràdio…), la relació interpersonal del dia a dia (mercats, comerços, bars, espais públics)…, en definitiva, han integrat l’activitat artística en la vida quotidiana de la població, de manera que els seus projectes aconseguissin establir un lligam de familiaritat entre emissor i receptor, mitjançant els continguts, les estratègies de comunicació o els diferents nivells d’implicació i/o participació. Aquest fet ha provocat que la representació real s’expandeixi fora dels límits dels murs del Museu.

INTERVENCIONS

MERCÈ ORTEGA: Per a tot tipus de pell
Del 14 de setembre al 12 de novembre de 2000

JORDI MUSQUERA: Mostrari
Del 23 de novembre de 2000 al 14 de gener de 2001

CONNIE MENDOZA
Del 25 de gener al 18 de març de 2001

Col·lectiu TM: No Open Door, Now Is Silence
Del 29 de març al 27 de maig de 2001

IÑAKI ÁLVAREZ
Del 7 de juny al 29 de juliol de 2001

————————————————————

L’APARADOR i les fugues estacionals ha consistit a treballar l’experiència creativa i visual des la nova relació que s’estableix entre l’artista, l’obra i l’espectador.

La nova sensibilitat artística ha subratllat la vulnerabilitat i la fragilitat de la naturalesa, així com en l’art i en la vida. Ha evocat el temps i l’espai, l’evolució i les mutacions provocades pels canvis físics i les percepcions dels diferents moments de l’any, des les estacions, que s’han reflectit a L’Aparador. Aquesta situació ha provocat que la percepció dels treballs siguin en cada moment diferents, atès que les circumstàncies canvien, com també varien els estats anímics i la concepció de l’espai.

1a Intervenció:
RAIMON JULIBERT: Iluminación
Del 17 de gener al 10 de març de 2002

2a Intervenció:
JAIME VALLAURE: Bonsáis de Pelo. Campaña de Primavera
Del 21 de març al 12 de maig de 2002

3a Intervenció:
JOSÉ MARIA MARTIN & MONTSERRAT MAS I LA TRANSVERSÒNICA DE TEATRE
LOS PAISAS, Las reinas del baile
Del 19 de setembre al 3 de novembre de 2002

4a Intervenció:
KONIC Thtr (Rosa Sánchez i Alain Bauman)
PM: Poblacions movedisses
Del 14 de novembre de 2002 al 5 de gener de 2003

5a Intervenció:
XAVIER MALLOFRET:
Permament
Del 16 de gener al 22 de maç de 2003