Museu Jove 2.0


19/11/2014

En motiu dels 15 anys de la inauguració del museu, a principis del 2014, es va iniciar el projecte “Museu Jove 2.0”, on es va establir un treball de col·laboració i diàleg entre comissaris, que tenen un vincle amb  el museu, i joves de Mollet.

El resultat ha estat la  selecció i documentació de 20 obres per part dels comissaris, i la posterior recerca dels joves, que  han complementat la informació  i han introduït les 20 obres del fons de la Fundació  a la Viquipèdia, tot facilitant la difusió i el coneixement lliure d’algunes de les obres que es troben en el museu.

A l’exposició “L’art modern a la col·lecció Abelló s. XIX – XX”, el visitant , trobarà uns codis QR en  algunes obres.  Gràcies a les noves tecnologies , amb un dispositiu intel·ligent, sigui mòbil o tauleta, es pot accedir als codis. En una mateixa obra hi ha dos codis, un vermell que  enllaça amb el  vídeo on el comissari explica l’obra,  i un  negre  que  enllaça a l’article de la Viquipèdia, on s’amplia la documentació de l’obra.

Per poder accedir als codis, cal tenir una aplicació que et permeti llegir els codis.

A la recepció del museu es facilitarà la clau d’accés a la xarxa wifi del museu.

També tenim disponible una tauleta per poder fer la visita

Text presentació

  • Lectura d'un codi QR
  • Comissaris
  • Comissaris
  • Presentació projecte